Mutatós boros eszközök, amiknek minden konyhában ott a helye!

Mindenkinek jól jön egy kis lazítás egy hosszú nap után. Egy meghitt esti vacsora a párunkkal, egy ünnepi menüsor, amikor összegyűlhet az egész rokonság. Ilyenkor mindig jól tud esni egy pohár bor, valamint egy ajándék, amivel meglephetjük a házigazdát. Nem kell azonnal hatalmas ajándékra gondolni, hiszen sokkal jobb megoldás egy mutatós borászati eszköz, ami minden konyhában jól mutathat. Ebben a cikkben ötletekkel látunk el, hogy mik azok a kellékek, amikre minden háztartásban szükség lehet.
Mutatós boros eszközök, amiknek minden konyhában ott a helye!

Meglepetések a borok szerelmeseinek

Kétségkívül sokan szeretjük a jó borokat. Valaki a vöröset, valaki a fehéret, akad aki a rozét, vagy mindegyiket kedveli. Ezeknek az embereknek tökéletes lehet egy bornyitó szett díszdobozban ajándékba, hiszen ebben minden megtalálható, ami az italozás során kelleni fog. Az alapvető borászati kiegészítőket tartalmazó csomagban találni egy pincér dugóhúzót, egy mutatós borhűtő mandzsettát, egy borzáró dugót és persze egy Crystal borkiöntőt. A különleges csomagolású összeállítás gondoskodik arról, hogy a borfogyasztás minden fázisa élmény legyen, kezdve egészen a bor nyitásától, egészen a bor tárolásáig.

Nagy előnye, hogy a termékek mindegyike mutatós és dizájnos, a minőségi eszközökkel nemcsak a borfogyasztás válik minőségi időtöltéssé, hanem még a konyhában is tetszetős lesz. A kialakításuknak köszönhetően illeszkednek a modern és a retro konyhákba, hiszen színük letisztult, tervezésük során pedig ügyeltek arra, hogy a lehető legkönnyebben használatba lehessen venni őket.

Lepje meg koktél rajongó ismerősét!

Természetesen vannak olyanok, akik sokkal jobban örülnek egy finom koktélnak, mint egy hagyományos bornak. Nekik is könnyedén örömet okozhat, hiszen a különleges alkoholos italokhoz szintén kapni jó pár szettet. Amennyiben úgy gondolja, hogy jó meglepetés lenne egy barát vagy egy rokon számára egy praktikus koktél szett, akkor most eláruljuk, hogy melyik a legjobb összeállítás.

Tisztában van vele, hogy a meglepni kívánt személy, az összejövetelt szervező családtag vagy ismerős előszeretettel fogyaszt koktélokat? Akkor válassza a 7 db-os szettet, amely bármelyik alkalommal megállja a helyét. Ennek köszönhetően az ízletes és gyümölcsös keverékeket végre otthon is bátran elkészítheti. Tartalmaz egy koktél shakert inox kivitelben, de tartozik hozzá spirál szűrő, dupla italmérce, italkiöntő, koktél kanál, illetve egy muddler aprító is. Ezek a koktél kellékek sosem hiányozhatnak egy olyan ember otthonából, aki imádja a gyümölcsös keverékeket. Nagy előnyük, hogy alig foglalnak helyet, dizájnosak, így elrejteni sem kell őket a konyhában. Mindig kéznél lesznek, ha éppen szükség van rájuk.

Egy összejövetel, családi esemény sem telhet el ajándékozás nélkül. Ehhez az említett szettek is segítségére lehetnek, hiszen mind boros, mind koktélos összeállításokat bemutattunk, így már talán könnyebb lesz a döntés. Ne feledkezzen meg magával vinni egy ízletes bort vagy egyéb alkoholos italt, esetleg egy virágcsokrot, hogy az öröm tényleg teljes legyen.

Kapcsolódó cikkek

Mi az a évjáratos bor?

Mi az a évjáratos bor?

Sokféle bor létezik. Ahhoz, hogy egy szüreti bort meg tudjunk különböztetni egy hagyományos bortól, tudnunk kell, hogy mitől olyan különleges.

Mutatós boros eszközök, amiknek minden konyhában ott a helye!

Mutatós boros eszközök, amiknek minden konyhában ott a helye!

Mindenkinek jól jön egy kis lazítás egy hosszú nap után. Egy meghitt esti vacsora a párunkkal, egy ünnepi menüsor, amikor összegyűlhet az egész rokonság.