Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Nyáron, sokkal lazábbak vagyunk, mint más évszakokban. Ebben az évszakban előkerülnek a szekrény mélyéről a színes ruhák, szoknyák, pólók, ingek és egyéb kiegészítők. A cikkben olyan ruhákat és kiegészítőket mutatunk, amelyek még a legforróbb napokon is hűsítőként hatnak. Nem csak ránk, nem csak a környezetünkben élőkre lesznek hatással ezek az öltözékek, de a hangulatunk is sokkal jobb lesz
Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

A nyár kelléke: kalap

Nyáron sokan hordanak kalapot. Nem csak azért, mert némi védelmet ad a forró sugarak ellen, hanem mert remekül öltöztet is. Sokféle kalap közül válogathatunk. A legfontosabb szabály, hogy mindenképpen olyan kalapot válasszunk magunknak, amely illik a személyiségünkhöz és az arcformánkhoz.

A napszemüveg is öltöztet

A napszemüvegnek nem csak funkciója van. Nem csak az a feladata, hogy megvédjen bennünket a káros hatású UV-sugaraktól, hanem akár minden alkalomra más és más szemüveget is hordhatunk, hiszen a napszemüveg is egy remek kiegészítő, csakúgy, mint az öv, az ékszer, vagy a táska. Napszemüveg vásárlásakor mindig élvezzen prioritást a minőség és figyeljünk azért arra is, hogy az arcformánknak megfelelőt válasszunk.

Bohókás körmök

Nyáron imádjuk a vidám dolgokat és szeretjük, ha az öltözködésünk, a lelkiállapotunkat is tükrözi. Miért ne választhatnánk vidám színeket, amikor a pedikűrösnél, manikűrösnél vagyunk? Miért ne lehetne akár minden egyes körmünk más és más színű? Hiszen ezzel is kifejezhetjük, mennyire örülünk a nyárnak és mennyire boldogok vagyunk.

Hennatetoválás nem csak merészeknek

A hennatetoválás is nagyon népszerű nyáron. Elsősorban tengerparti nyaraláson vagy nyári kézműves táborokban, nyaraláson szoktak ilyet kérni a nők, hiszen a tetoválás is öltöztet, és ezzel is kifejezhetjük, amilyenek valójában vagyunk. Nem mellesleg gyönyörű motívumokat lehet készíteni hennával, ami egy örök emlék marad, ha nem is a bőrünkön, az emlékeinkben mindenképpen.

Nyáron a bokalánc is divatos

A nyári forró napokon kicsit többet mutatunk meg magunkból, hiszen szellősen öltözködünk. Ilyenkor több ékszert is viselünk, és olyan testrészeinken hordjuk azokat, amelyek télen soha sem hordunk semmilyen kiegészítőt, vagyis ékszert. A nyaraláson is vásárolhatunk ilyen kiegészítőt, majd hazatérve, akárhányszor csak a bokánkra pillantunk, kicsit nosztalgiázhatunk és feleleveníthetjük a nyár szépséges pillanatait.

Lazábbak vagyunk cipőviselés terén is

A cipőnek harmonizálnia kell az öltözékünkkel. Télen sok ruhába kell burkolóznunk és csak csizmát, illetve téli cipőt viselhetünk. Nyáron azonban lehet a lábunkon cipő, könnyű szandál és papucs is. Ezek is lehetnek színesek, vidámak, azaz olyanok, amelyek a nyarat idézik, és nyárba öltöztetnek bennünket is.

Kapcsolódó cikkek

Rozé ékszer kisokos

Rozé ékszer kisokos

Az elmúlt évek egyik sztárja a rozé ékszer.

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Nyáron sokkal színesebben és vagányabban öltözködünk, mintha a ruházatunkkal is azt szeretnénk érzékeltetni, hogy mennyire örülünk a kánikulának. A cikkben néhány nyári ruházatot és kiegészítőt mutatunk be.

Zakó vagy öltöny? Erre van szükséged!

Zakó vagy öltöny? Erre van szükséged!

Öltöny, zakó vagy öltönyzakó? Amennyiben Te is éppen valamelyik darab vásárlása előtt állsz, biztosan találkoztál már másik két társával is.