Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Nyáron, sokkal lazábbak vagyunk, mint más évszakokban. Ebben az évszakban előkerülnek a szekrény mélyéről a színes ruhák, szoknyák, pólók, ingek és egyéb kiegészítők. A cikkben olyan ruhákat és kiegészítőket mutatunk, amelyek még a legforróbb napokon is hűsítőként hatnak. Nem csak ránk, nem csak a környezetünkben élőkre lesznek hatással ezek az öltözékek, de a hangulatunk is sokkal jobb lesz
Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

A nyár kelléke: kalap

Nyáron sokan hordanak kalapot. Nem csak azért, mert némi védelmet ad a forró sugarak ellen, hanem mert remekül öltöztet is. Sokféle kalap közül válogathatunk. A legfontosabb szabály, hogy mindenképpen olyan kalapot válasszunk magunknak, amely illik a személyiségünkhöz és az arcformánkhoz.

A napszemüveg is öltöztet

A napszemüvegnek nem csak funkciója van. Nem csak az a feladata, hogy megvédjen bennünket a káros hatású UV-sugaraktól, hanem akár minden alkalomra más és más szemüveget is hordhatunk, hiszen a napszemüveg is egy remek kiegészítő, csakúgy, mint az öv, az ékszer, vagy a táska. Napszemüveg vásárlásakor mindig élvezzen prioritást a minőség és figyeljünk azért arra is, hogy az arcformánknak megfelelőt válasszunk.

Bohókás körmök

Nyáron imádjuk a vidám dolgokat és szeretjük, ha az öltözködésünk, a lelkiállapotunkat is tükrözi. Miért ne választhatnánk vidám színeket, amikor a pedikűrösnél, manikűrösnél vagyunk? Miért ne lehetne akár minden egyes körmünk más és más színű? Hiszen ezzel is kifejezhetjük, mennyire örülünk a nyárnak és mennyire boldogok vagyunk.

Hennatetoválás nem csak merészeknek

A hennatetoválás is nagyon népszerű nyáron. Elsősorban tengerparti nyaraláson vagy nyári kézműves táborokban, nyaraláson szoktak ilyet kérni a nők, hiszen a tetoválás is öltöztet, és ezzel is kifejezhetjük, amilyenek valójában vagyunk. Nem mellesleg gyönyörű motívumokat lehet készíteni hennával, ami egy örök emlék marad, ha nem is a bőrünkön, az emlékeinkben mindenképpen.

Nyáron a bokalánc is divatos

A nyári forró napokon kicsit többet mutatunk meg magunkból, hiszen szellősen öltözködünk. Ilyenkor több ékszert is viselünk, és olyan testrészeinken hordjuk azokat, amelyek télen soha sem hordunk semmilyen kiegészítőt, vagyis ékszert. A nyaraláson is vásárolhatunk ilyen kiegészítőt, majd hazatérve, akárhányszor csak a bokánkra pillantunk, kicsit nosztalgiázhatunk és feleleveníthetjük a nyár szépséges pillanatait.

Lazábbak vagyunk cipőviselés terén is

A cipőnek harmonizálnia kell az öltözékünkkel. Télen sok ruhába kell burkolóznunk és csak csizmát, illetve téli cipőt viselhetünk. Nyáron azonban lehet a lábunkon cipő, könnyű szandál és papucs is. Ezek is lehetnek színesek, vidámak, azaz olyanok, amelyek a nyarat idézik, és nyárba öltöztetnek bennünket is.

Kapcsolódó cikkek

Top 6 szín idén nyáron  - Idén is sok szín divatos

Top 6 szín idén nyáron

Minden évnek megvannak a divatszínei. Ezek olyan színek, amelyeket a nagy divatszakértők határoznak meg. Mutatjuk is, hogy az idén, melyek lettek az év színei.

Rozé ékszer kisokos

Rozé ékszer kisokos

Az elmúlt évek egyik sztárja a rozé ékszer.

Minden, amit az ékszerek értékeléséről tudni kell

Minden, amit az ékszerek értékeléséről tudni kell

Az ékszerértékelésnek két fő típusa van, a kiskereskedelmi csereérték és a viszonteladói érték.