A jól öltözött, stílusos nők 5 titka

A nők többsége szeret öltözködni, szeretik a divatot és az aktuális trendeket. Miért lehet az, hogy egyes nők jóval stílusosabban öltözködnek, jóval ízlésesebbnek tűnnek, mint mások? A pénz is elsődleges a nők öltözködésénél, de azért más okai is vannak annak, ha egy nő mindig úgy néz ki, mintha egy divatmagazinból lépett volna elő. A cikkben bemutatjuk, hogy mire figyelnek ezek a nők, mi alapján öltözködnek és miért olyan jól öltözöttek mindig.
A stílusos nők - A jól öltözött, stílusos nők 5 titka – jó érzékkel vannak megáldva.

1. A napi rutinhoz tartozik az öltözködés

A nők szeretnek rutinokat kialakítani a mindennapjaikban. Szeretik megtervezni a napjaikat és időt is adnak maguknak ezekre a rutinokra. Azonban sokan épp az öltözködéssel nem foglalkoznak hosszú ideig, pedig a stílusos nők egyik titka, hogy az öltözködést, az aznapi ruhák kiválasztását is alaposan megtervezik, azaz ezt is beillesztik a napi rutinjukba. Ezek a nők szép rendben tartják a ruháikat, mindig csak az évszaknak megfelelő ruházatuk van a szekrényben és minden szempontot figyelembe vesznek az öltözködéskor, például az aktuális divatot és az időjárást is.

2. Jó az ízlésük

Lássuk be, nem mindenkit áldott meg jó ízléssel a sors. A jólöltözött hölgyeknek azonban kifinomult az ízlése és mindig tudják, hogy melyik ruhához milyen cipő vagy egyéb kiegészítő illik, sőt azzal is tisztában vannak, hogy egyes ruhadarabok mennyire passzolnak egymáshoz. A stílusos nők tudják, hogy milyen ruhák számítanak slamposnak és az etikettet is ismerik, azaz minden eseményre tudják, hogy milyen ruhában illik megjelenni, sőt még a strandon, a nyaraláson is úgy jelennek meg, hogy az öltözködésükön még akkor se essen csorba.

3. A divat is fontos, de nem mindenáron

Ha megfigyeljük, azt vehetjük észre, hogy a stílusos nők nem mindig az aktuális trend szerint öltözködnek, mégis olyan fantasztikusan képesek összeválogatni a holmijaikat, amivel el tudják terelni az emberek figyelmét arról, hogy nem a legújabb divatirányzat ruháiba bújnak. Ez az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a jól öltözött nőknek, hogy annyira jó stílusérzékkel megáldottak, hogy még akkor sem lógnak ki a sorból, ha egy előző évtizedben divatos ruhát öltenek magukra, de azt kiváló érzékkel teszik.

4. A farmert is tudják viselni

A farmer nem csak egy laza és sportos viselet. Ma már szinte bármilyen eseményen fel lehet venni, csak tudni kell viselni. A jól öltözött nők, még a farmert is megfelelően hordják, azaz egy elegánsabb öltözetet kívánó eseményen is úgy tudják azt viselni, mintha estélyi ruha lenne rajtuk. A titkuk abban rejlik, hogy nem csak jó ruhadarabokat válogatnak a farmerhez, hanem azt is tudják, hogy milyen kiegészítők illenek ehhez a ruhadarabhoz.

5. Kevés kiegészítővel önmagukat adják

A stílusos nőknek csak kevés kiegészítőjük van otthon, de azok mind-mind a stílusukat tükrözik. Ezek a nők, csak nagyon kevés kiegészítővel rendelkeznek, de mindig tudják, hogy mikor, melyiket vegyék fel és az egyes kiegészítők pontosan melyik szoknyához, nadrághoz, vagy egyéb ruházathoz illik. Sohasem tévednek és remekül értenek a kiegészítők, ékszerek, táskák, övek, kalapok kiválasztásához.

Kapcsolódó cikkek

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Nyáron sokkal színesebben és vagányabban öltözködünk, mintha a ruházatunkkal is azt szeretnénk érzékeltetni, hogy mennyire örülünk a kánikulának. A cikkben néhány nyári ruházatot és kiegészítőt mutatunk be.

Zakó vagy öltöny? Erre van szükséged!

Zakó vagy öltöny? Erre van szükséged!

Öltöny, zakó vagy öltönyzakó? Amennyiben Te is éppen valamelyik darab vásárlása előtt állsz, biztosan találkoztál már másik két társával is.

Segítünk a karikagyűrű kiválasztásában

Segítünk a karikagyűrű kiválasztásában

Amikor karikagyűrűt választasz, fontos figyelembe venni kedvesed egyéniségét, és a megfelelő szín és anyag mellett helyezni a hangsúlyt.