A jól öltözött, stílusos nők 5 titka

A nők többsége szeret öltözködni, szeretik a divatot és az aktuális trendeket. Miért lehet az, hogy egyes nők jóval stílusosabban öltözködnek, jóval ízlésesebbnek tűnnek, mint mások? A pénz is elsődleges a nők öltözködésénél, de azért más okai is vannak annak, ha egy nő mindig úgy néz ki, mintha egy divatmagazinból lépett volna elő. A cikkben bemutatjuk, hogy mire figyelnek ezek a nők, mi alapján öltözködnek és miért olyan jól öltözöttek mindig.
A stílusos nők - A jól öltözött, stílusos nők 5 titka – jó érzékkel vannak megáldva.

1. A napi rutinhoz tartozik az öltözködés

A nők szeretnek rutinokat kialakítani a mindennapjaikban. Szeretik megtervezni a napjaikat és időt is adnak maguknak ezekre a rutinokra. Azonban sokan épp az öltözködéssel nem foglalkoznak hosszú ideig, pedig a stílusos nők egyik titka, hogy az öltözködést, az aznapi ruhák kiválasztását is alaposan megtervezik, azaz ezt is beillesztik a napi rutinjukba. Ezek a nők szép rendben tartják a ruháikat, mindig csak az évszaknak megfelelő ruházatuk van a szekrényben és minden szempontot figyelembe vesznek az öltözködéskor, például az aktuális divatot és az időjárást is.

2. Jó az ízlésük

Lássuk be, nem mindenkit áldott meg jó ízléssel a sors. A jólöltözött hölgyeknek azonban kifinomult az ízlése és mindig tudják, hogy melyik ruhához milyen cipő vagy egyéb kiegészítő illik, sőt azzal is tisztában vannak, hogy egyes ruhadarabok mennyire passzolnak egymáshoz. A stílusos nők tudják, hogy milyen ruhák számítanak slamposnak és az etikettet is ismerik, azaz minden eseményre tudják, hogy milyen ruhában illik megjelenni, sőt még a strandon, a nyaraláson is úgy jelennek meg, hogy az öltözködésükön még akkor se essen csorba.

3. A divat is fontos, de nem mindenáron

Ha megfigyeljük, azt vehetjük észre, hogy a stílusos nők nem mindig az aktuális trend szerint öltözködnek, mégis olyan fantasztikusan képesek összeválogatni a holmijaikat, amivel el tudják terelni az emberek figyelmét arról, hogy nem a legújabb divatirányzat ruháiba bújnak. Ez az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a jól öltözött nőknek, hogy annyira jó stílusérzékkel megáldottak, hogy még akkor sem lógnak ki a sorból, ha egy előző évtizedben divatos ruhát öltenek magukra, de azt kiváló érzékkel teszik.

4. A farmert is tudják viselni

A farmer nem csak egy laza és sportos viselet. Ma már szinte bármilyen eseményen fel lehet venni, csak tudni kell viselni. A jól öltözött nők, még a farmert is megfelelően hordják, azaz egy elegánsabb öltözetet kívánó eseményen is úgy tudják azt viselni, mintha estélyi ruha lenne rajtuk. A titkuk abban rejlik, hogy nem csak jó ruhadarabokat válogatnak a farmerhez, hanem azt is tudják, hogy milyen kiegészítők illenek ehhez a ruhadarabhoz.

5. Kevés kiegészítővel önmagukat adják

A stílusos nőknek csak kevés kiegészítőjük van otthon, de azok mind-mind a stílusukat tükrözik. Ezek a nők, csak nagyon kevés kiegészítővel rendelkeznek, de mindig tudják, hogy mikor, melyiket vegyék fel és az egyes kiegészítők pontosan melyik szoknyához, nadrághoz, vagy egyéb ruházathoz illik. Sohasem tévednek és remekül értenek a kiegészítők, ékszerek, táskák, övek, kalapok kiválasztásához.

Kapcsolódó cikkek

Rozé ékszer kisokos

Rozé ékszer kisokos

Az elmúlt évek egyik sztárja a rozé ékszer.

Burda szabásminták

Burda szabásminták

Ha ruhamintát keresel, a Burda Sewing Patterns lehet a tökéletes megoldás számodra!

Segítünk a karikagyűrű kiválasztásában

Segítünk a karikagyűrű kiválasztásában

Amikor karikagyűrűt választasz, fontos figyelembe venni kedvesed egyéniségét, és a megfelelő szín és anyag mellett helyezni a hangsúlyt.