Top 6 szín idén nyáron

A nyár a színek évszaka, hiszen ebben az évszakban sokkal merészebb színű ruhákat viselünk. Azonban a nagy divatmogulok minden évben meghatározzák, hogy mely színek hódítanak és mely színek nem szerepelnek a palettán, már ami a ruhákat illeti. 2020 nyarán is sokféle szín közül válogathatunk.
Top 6 szín idén nyáron  - Idén is sok szín divatos

A színek hatnak ránk, az érzelmeinkre és a lelkiállapotunkra. De a hangulatunk is meghatározza, hogy milyen stílusú, anyagú és milyen színű ruhába bújunk aznap reggel. A cikkben 6 slágerszínt mutatunk be, amelyek nem csak nyáron, de még kora ősszel, a melegebb napokon is hódítanak a nők körében.

1. A skarlátvöröset nem mindenki viselheti

Igaz, vitathatatlanul ez a nyár egyik slágerszíne, mégsem viselhet bárki skarlátvörös ruhát, hiszen ez a szín merészségre és bátorságra vall. Ha valaki bátortalanabb és szerényebb, akkor csak kellemetlenül érezné magát egy skarlátvörös szoknyában, de ilyen színű kiegészítőket bátran viselhet még az is, aki egyébként nem érezné jól magát egy vörös színű ruhában.

2. A nyár kedvenc színe, a rózsaszín

Ma már nem csak kislányok viselhetnek rózsaszínű ruhát. A divatdiktátorok szerint ez a szín is hordható ezen a nyáron, hiszen a hat szín egyikeként jelölték meg. A rózsaszínű ruhák ugyan nem mennek minden színhez, de a fehérhez, a szürkéhez és a pasztellszínű ruhához remekül passzol.

3. A meleg sárga szín is divat nyáron

A fűszeres szín, ami egy kicsit a sáfrány színét idézi, szintén bátran viselhető. Hordhatod világosabb színű ruhákkal, de a sötétebb színek is nagyszerűen passzolnak ehhez a melegebb színárnyalathoz. Kiegészítőkkel pedig tovább fokozhatjuk a nyárias hatást.

4. Öltözz kékbe

A világoskék is a nyarat idézi, hiszen nyugodt időben épp ilyen színű az égbolt is. Ez a szín remekül illik bármilyen öltözékhez, de más színekkel is remekül harmonizál. Egy tűzforró nyári napon, akár hófehér felsővel, szoknyával is viselhetünk világoskék ruhadarabot.

5. A lemenő nap színe, a narancs

A narancsszín, a lemenő nap színét idézi. Ezen a nyáron és kora ősszel bátran viselhetsz ilyen színű ruhát. A narancsot idéző ruhadarab elsősorban a vidámabb nyári színekhez illik, de a sötétkék színű ruhákkal is jó összhangot teremt. Főleg, ha sötétkék kiegészítőt választunk a narancsszínű ruhánkhoz.

6. A pisztácia könnyedsége már évek óta tarol

A pisztácia, mint egy kellemes lágy szín, néhány éve robbant be a divat világába és a divatszakértők úgy vélik, hogy néhány évig még igazi trendi szín marad. Ilyen színű ruhát férfi és nő egyaránt viselhet, hiszen akármilyen ruhát is választunk, remekül illik a fülledt nyári napokhoz, főleg egy tengerparti nyaraláshoz.

Kapcsolódó cikkek

A stílusos nők - A jól öltözött, stílusos nők 5 titka – jó érzékkel vannak megáldva.

A jól öltözött, stílusos nők 5 titka

A stílusos nők nem mindig követik az aktuális divatot, mégis mindig remek ruhákat viselnek és nagyon stílusosak. Mutatjuk is, hogy mi a titkuk!

Rozé ékszer kisokos

Rozé ékszer kisokos

Az elmúlt évek egyik sztárja a rozé ékszer.

Burda szabásminták

Burda szabásminták

Ha ruhamintát keresel, a Burda Sewing Patterns lehet a tökéletes megoldás számodra!