Burda szabásminták

Ha ruhamintát keresel, a Burda Sewing Patterns lehet a tökéletes megoldás számodra!
Burda szabásminták

A Burda Style egy divatmagazin, amely 17 nyelven, több mint 100 országban jelenik meg. A magazin minden egyes száma kiemelt minták szabásmintáit tartalmazza. A magazint a Hubert Burda Media adja ki. A szabásminták külön-külön is kaphatók különböző online és nyomtatott boltokban. Ha többet szeretne megtudni a Burda szabásmintákról, olvasson tovább.

Akár kezdő, akár tapasztalt varrónő vagy, a Burda minden szintre kínál szabásmintákat. A kezdőktől a tapasztalt varrónőkig minden pénztárcának és készségszintnek megfelelő Burda szabásminta megtalálható. Sok szabásminta tartalmaz részleteket a varrásengedélyekről, és a márka mintái minden szintű varrónő számára alkalmasak. Ha kezdő vagy, a kezdő szabásmintákat könnyebb lesz követni.

A Burda-nál elérhető szabásminták könnyen követhetők. Más szabásmintákkal ellentétben a Burda szabásmintái nem igénylik a téglalapok vagy más méretek lekövetését. A letölthető szabásmintákat egy szabásmintatervezői stáb készíti. A Burda emellett egy támogató közösséget is kínál, ahol az otthoni varrónők megoszthatják alkotásaikat és ötleteiket. Még útmutatókat is találhat a Burda szabásmintákhoz, és online követheti, ahogy megtanítják, hogyan varrjon egy Burda szabásmintát.

A Burda szabásminták másik nagyszerű tulajdonsága a könnyedségük. Mivel szövetre vannak tervezve, nem kell téglalapokat követned, hogy illeszkedjenek. Ezáltal a szabásmódosítás és a szabásminta illesztése gyerekjáték. Ezenkívül a Burda méretezési táblázata pontos és könnyen érthető. A mintákat ingyenesen le is töltheti. A Burda közössége nagyszerű forrás az új mintákat kipróbálni vágyó otthoni varrónők számára.

A Burda egy elismert európai szabásmintamárka. Férfiak és nők számára egyaránt kaphatók minták, a hétköznapi ruházattól a különleges alkalmi öltözékekig. A Burda minden készségszintre szabásmintákat varr, a kezdőtől a tapasztalt varrónőkig. A mintákat az átlagos varrónők számára tervezték, és 1-4-es nehézségi skálán vannak besorolva. Egyes minták könnyebbek, mint mások, és nagyobb szakértelmet igényelnek. Vannak azonban Burda varróminták kezdőknek is, így pillanatok alatt elkészíthet egy gyönyörű ruhát.

Kapcsolódó cikkek

Rozé ékszer kisokos

Rozé ékszer kisokos

Az elmúlt évek egyik sztárja a rozé ékszer.

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Dobd fel a nyarat izgalmas öltözékkel és kiegészítőkkel!

Nyáron sokkal színesebben és vagányabban öltözködünk, mintha a ruházatunkkal is azt szeretnénk érzékeltetni, hogy mennyire örülünk a kánikulának. A cikkben néhány nyári ruházatot és kiegészítőt mutatunk be.

Segítünk a karikagyűrű kiválasztásában

Segítünk a karikagyűrű kiválasztásában

Amikor karikagyűrűt választasz, fontos figyelembe venni kedvesed egyéniségét, és a megfelelő szín és anyag mellett helyezni a hangsúlyt.