Lábkörömproblémákkal küzdesz? Van megoldás!

Körömgomba, deformált körmök, pikkelysömörös köröm – mind olyan problémák, amelyekkel nem merünk csak úgy elmenni a pedikűröshöz. Pedig a megfelelő szakember fájdalommentesen elhozhatja számunkra a gyógyulást és a tökéletes kezelést.
Lábkörömproblémákkal küzdesz? Van megoldás!

A körömgomba nem ciki és végleg megszüntethető

Valamiért a bőrgombát a nem megfelelő higiéniával kötötték össze. Ez régen talán igaz is volt, ám manapság sok esetben a gombás megbetegedést egyszerűen csak a nem jól szellőző cipő okozza. Van, akinek erre ráadásul kifejezetten érzékeny a lába, ezért sokkal hamarabb alakulnak ki nála a kellemetlen tünetek, mint másnál. Ezt pedig sok minden befolyásolja. Hajlamosabbak lehetünk a bőrgombára cukorbetegség esetén vagy akkor, ha gyenge az immunrendszerünk, sőt még a stresszes időszakokban is nagyobb lehet a hajlamunk rá. Ezt a szakemberek pontosan tudják, nem „ciki” tehát elmenni ezzel a problémával a pedikűröshöz, hiszen ennek semmi köze a nem megfelelő higiéniához. A kifejezetten erre is specializált szakemberek a megfelelő professzionális termékekkel végleg megszabadítanak a kellemetlen problémától, és ha például az Arkada termékeit használják, már az első kezelés után azonnal érezhető lesz a változás.

A pikkelysömörös láb visszakaphatja az egészségét

Habár ez az immunrendszerből kiinduló betegség nem mindig gyógyítható csak úgy véglegesen, viszont szinten tartható és teljesen tünetmentessé tehető. A speciális pedikűrös szakemberek profi kezelésekkel olyanná varázsolják a lábunkat és a körmeinket, amelyeket teljesen egészséges bőrt és körömlemezt eredményeznek majd. Olyan professzionális szérumokkal kezelik a lábunkat, mint az Arkada TC16, amely nem csak a sebek gyógyulását segíti hatékonyan, de a különféle fertőzéseket is megelőzhetjük vele. Nem kell többé rejtegetni a lábunkat, illetve félnünk a repedezett bőrünk felülfertőzésétől, ha végre rászánjuk magunkat, és felkeresünk egy gyógypedikűröst.

Deformált köröm – fájdalommentes helyreállítás

A régi feszegetés helyett mindenképp keressük azokat a szakembereket, akik az Unibrace-módszerrel dolgoznak. Ez egy fájdalommentes körömszabályozási módszer, amely gyorsan és tartósan képes helyreállítani a benőtt körmöket. Nincs feszegetés, horrorfilmbe illő körömkivágás, amit még nekünk is rossz nézni, nemhogy a pedikűrösnek. Tiszta, tartós és fájdalommentes kezelést kapunk. Ezért ha eddig a lehetséges fájdalom tartott minket vissza, most már nincs miért aggódnunk.

Kapcsolódó cikkek

Milyen gyakran kell meditálni?

Milyen gyakran kell meditálni?

A kezdőknek nem szabad rögtön belevágniuk a maratoni meditációba.

A szépségünk megőrzése - 3 rossz szokás, amely árt a szépségnek – 3 egyszerű lépéssel.

3 rossz szokás, amely árt a szépségnek

A szépség mulandó. Azonban nagyon sokat tehetünk annak érdekében, hogy sokáig szépek maradjunk. A cikkben 3 olyan dolgot mutatunk be, amelyek segítenek a szépségünk megőrzésében.

5 kéziszerszám, amire egy vízvezeték-szerelőnek szüksége van

5 kéziszerszám, amire egy vízvezeték-szerelőnek szüksége van

Akár szivárgás javításáról, akár medenceszűrő telepítéséről van szó, egy vízvezeték-szerelő szerszámosládájában valószínűleg legalább 5 kéziszerszám található.